Gala fotografie

Cassandra-20

Deze periode staat geheel in het teken van de examenkandidaten.

Wanneer je je middelbare school hebt afgerond, flink geleerd hebt voor je examen, dan is het tijd voor het Galabal van je school.
Je mag op zoek gaan naar alles en iedereen om die dag er prachtig uit te mogen zien.

Je regelt een kapper, een visagist, een auto met chauffeur, een mooie outfit en schoenen, nog even mooie bloemen erbij en je denkt, ik heb het voor elkaar……
Je bent er helemaal klaar voor en je mooie dag kan beginnen. Spannend….
Je hebt een geweldige avond met je schoolgenoten en de volgende dag vertel je iedereen die het maar wil weten dat je een mooie dag hebt gehad om nooit meer te vergeten.
De eerste vraag die je krijgt is: laat eens zien hoe mooi je was? Foto’s, foto’s…… Ah, dat was je dus vergeten.
De fotograaf….. Er was wel een fotograaf bij school, maar ja, hoeveel foto’s zijn er dan?

Het liefst zou je je dag nog eens overdoen, maar net als bij een doop, communie, vormsel en later misschien een bruiloft, is het toch fijn als er een fotograaf aanwezig is die in ieder geval wat leuke spontane foto’s kan maken van jou in je galakleding.

Gewoon in een park natuurlijk met jou uitgekozen vervoer. Wanneer je die foto’s hebt, zal deze geweldige dag nog beter in je geheugen blijven om nooit meer te vergeten……..

Heb je je gala al gehad en heb je geen leuke foto’s? Of wil je graag nog eens in je mooie galakleding samen met je schoolgenootjes op de foto?

Dat kan alsnog, neem vrijblijvend contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.